Ομαδικα Προγραμματα

Η εκγύμναση με ομαδικά προγράμματα στην αίθουσα, εξασφαλίζει αρκετά πλεονεκτήματα. Ποικιλία προπονητικών ερεθισμάτων, με προγράμματα δυναμικά με χρήση αλτήρων, μπαρών, λαστίχων ή και άλλων μέσων όπως μπάλες, προγράμματα που βελτιώνουν τη στάση του σώματος, αυξάνουν την ευλυγισία και την ευκαμψία του σώματος και επομένως προστατεύουν από μελλοντικά προβλήματα μυοσκελετικής φύσεως.

Επίσης εξασφαλίζει οικονομία χρόνου, καθώς τα προγράμματα διαρκούν συνήθως 50-60', και σωστά συνδυασμένα μέσα σε έναν εβδομαδιαίο κύκλο, καλύπτουν πλήρως και τους πιο απαιτητικούς.
Τέλος υπάρχει συνεχής ανατροφοδότηση και συνεχές κίνητρο με τη βοήθεια του instructor.

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών, τα Yava Fitness Centers συνεργάζονται με την κορυφαία εταιρία fitness, Les Mills. Έχει φανατικούς φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς δραστηριοποιείται σε 80 χώρες με 14.000 γυμναστήρια και αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο ομαδικής άσκησης.

Στα YAVA θα βρεις τα παρακάτω προγράμματα:

Προγραμματα Αεροβιας γυμναστικης

CARDIO

Πρόγραμμα για όλους αλλά και για αυτούς που ξεκινούν τώρα. Συνδύασε απλά βήματα της αεροβικής, με βασικές ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης.

-Στοχεύει στη βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος, της δύναμης και αντοχής.

-Έως 580 θερμίδες.

-Διάρκεια 50'

Step

Πρόγραμμα Step για όλους. Γυμνάσου με τη γνωστή πλατφόρμα και μάθε τα βασικά βήματα του Step. Προαιρετικά ολοκλήρωσε την προσπάθεια με βαράκια και λάστιχα.

-Στοχεύει στη βελτίωση του κινητικού συντονισμού, της δύναμης και αντοχής.

-Έως 650 θερμίδες.

-Διάρκεια 50'

ZUMBA

Χορογραφία σε latin ρυθμούς, όπως salsa, reggaeton κ.α, που συνδυάζει κινήσεις aerobic με εκφραστικές χορευτικές κινήσεις του κορμού.

- Στοχεύει στη βελτίωση του συντονισμού των κινήσεων.

- Έως 500 Θερμίδες

​- Διάρκεια 55 λεπτά

ΤAE BO

Συναρπαστικός συνδυασμός πολεμικών τεχνών και αερόβιας άσκησης.

-Στοχεύει στην τόνωση και γράμμωση, βελτιώνει αντοχή και δύναμη, ενισχύει την αυτοπεποίθηση.

-Έως 700 θερμίδες.

-Διάρκεια 50'

Υ BIKE

Πρόγραμμα ομαδικής άσκησης ποδηλάτου σε εσωτερικό χώρο, μοναδικό ως προς την αποτελεσματικότητά
του για την επίτευξη στόχων καλής φυσικής κατάστασης και υγείας. Είναι ένα από τα πιο έντονα προγράμματα γυμναστικής και βασίζεται στην χρήση ενός στατικού ποδηλάτου πάντα με την καθοδήγηση εξειδικευμένου Instructor.

-Στοχεύει στη βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος, στην αύξηση της δύναμης και της αντοχής.

-Έως 675 θερμίδες.

-Διάρκεια 30' - 45'

Προγραμματα Μυϊκης ενδυναμωσης

Body Sculpt

Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης. Σμίλευσε την κάθε μυϊκή ομάδα του σώματός σου με βαράκια, λάστιχα αντίστασης και μπάλες, μικρές ή μεγάλες.

-Στοχεύει στη βελτίωση δύναμης, αντοχής και ισορροπίας.

-Έως 440 θερμίδες.

-Διάρκεια 50'

Hips & Abs

Πρόγραμμα για γλουτούς, μηρούς και κοιλιακούς. Ασκήσεις με το βάρος του σώματος που δίνουν λύση στις προβληματικές περιοχές.

- Στοχεύει στην τόνωση, γράμμωση και ενδυνάμωση.

-Έως 390 θερμίδες.

-Διάρκεια 50'

PILATES

Η τεχνική των γνωστών ασκήσεων του Joseph Pilates για μυϊκή ενδυνάμωση σε όλο το σώμα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση κοιλιακών αλλά και πλάτης απαλλάσσοντας έτσι από τους πόνους στην περιοχή της μέσης και του αυχένα.

- Στοχεύει στη βελτίωση ευκινησίας, ισορροπίας και δύναμης.

-Έως 400 Θερμίδες.

-Διάρκεια 50'

CROSS TRAINING

Πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια εμπνευσμένο από διάφορα αθλήματα. Οι γρήγορες εναλλαγές αερόβιας και αναερόβιας άσκησης σε κρατούν δυνατό.

-Στοχεύει στη βελτίωση της ευκινησίας, του κινητικού συντονισμού, στην αύξηση δύναμης και αντοχής, καθώς και στην ενίσχυση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος.

-Έως 735 θερμίδες.

-Διάρκεια 50'

Προγραμματα ολιστικα

Yoga

Η κλασική μορφή της Yoga που συνδυάζει την ψυχική ηρεμία μέσω ειδικών ασκήσεων-θέσεων και αναπνοών. Το σίγουρο είναι πως θα σας ηρεμήσει και θα αφήσετε για λίγο πίσω σας το stress και το άγχος. Μην το χάσεις!.

-Στοχεύει στη δημιουργία χαλάρωσης και αυτοσυγκέντρωσης, καθώς και στη βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος.

-Έως 350 Θερμίδες.

-Διάρκεια 50'

 

Aerial Yoga

Η Aerial Yoga είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα συνδυάζοντας την παραδοσιακή Yoga, με εναέριες ασκήσεις.Με τη βοήθεια​ των​ ​hammocks​ (ειδικού υφάσματος ακροβατικών​), το σώμα αιωρείται και εκτελεί τις ασκήσεις τις Yoga, με μεγαλύτερο εύρος, δυναμώνοντας ολόκληρο το σώμα, χωρίς να επιβαρύνονται οι αρθρώσεις, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα. Αφέσου και απόλαυσε 1 ώρα απόλυτης μαγείας!

-Στοχεύει στη δημιουργία χαλάρωσης και αυτοσυγκέντρωσης, στη βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος και στην ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος.

-Έως 400 Θερμίδες.

-Διάρκεια 60'

 

Stretching

Εάν γυμνάζεσαι συστηματικά το σώμα σου χρειάζεται μυϊκές διατάσεις για να χαλαρώσει, να προετοιμαστεί για δυνατότερες προσπάθειες και να αποφύγει τραυματισμούς. Δοκίμασε το!

-Διάρκεια 50'