Σχετικα με εμας

about-yava

Τα YAVA Fitness Centers

ξεκίνησαν την δυναμική τους πορεία το 2011 και μόλις πέντε χρόνια μετά αποτελούν το μεγαλύτερο δίκτυο γυμναστηρίων στην Ελλάδα, με παρουσία στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη, στη Ζάκυνθο, στη Ρόδο, στον Βόλο και στα Ιωάννινα.

Η προτιμηση

και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα μέλη μας, σε συνδυασμό με την πλήρη γκάμα υπηρεσιών που παρέχουμε σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, εξασφαλίζουν τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου μας και μας δίνουν τη δυνατότητα να υπηρετήσουμε το όραμά μας: Να κάνουμε το fitness τρόπο ζωής για όλους και τα Yava Fitness Centers συνώνυμο του ποιοτικού, πρωτοποριακού και προσιτού fitness.

Η διαφορα

των Yava είναι η προσήλωση σε οποιαδήποτε καινοτομία στον χώρο του fitness και η ανταπόκριση στις απαιτήσεις των ανθρώπων που μας επιλέγουν. Επενδύουμε διαρκώς σε νέες πρωτοποριακές μεθόδους εκγύμνασης και εμπλουτίζουμε τις δραστηριότητες μας εντάσσοντας άμεσα σε αυτές κάθε καινοτομία.

Το ανθρώπινο δυναμικό των Yava επιλέγεται με αυστηρές διαδικασίες. Απαρτίζεται από αναγνωρισμένους γυμναστές και αθλητές, με υψηλή κατάρτιση και πάθος για το fitness, που παρακολουθούν αδιάλειπτα τις παγκόσμιες εξελίξεις στον χώρο.

Προτεραιότητα αποτελεί για εμάς και η προσωπική επαφή με τον πελάτη. Αν και το δίκτυο αναπτύσσεται διαρκώς προτεραιότητά μας είναι να νιώθει και να είναι ο κάθε πελάτης μοναδικός.

Ανοιξε το δικο σου YAVA

Franchise system by YAVA Fitness Centers

Αγαπητέ συνεργάτη, επιχειρηματία,
έχουμε την τιμή, κατόπιν μιας πολυετούς και ταυτόχρονα επιτυχημένης δραστηριότητας στον χώρο των γυμναστηρίων να σας παρουσιάσουμε το σύστημα franchising by YAVA FITNESS CENTERS.

Το YAVA Franchising System είναι ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο με σειρά ολοκληρωμένων προτάσεων και λύσεων στρατηγικής σημασίας. Με ισχυρό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού την εγγύηση που προσφέρει το όνομα YAVA FITNESS CENTERS, αποτελεί μια ισχυρή επιλογή για συνεργασία τόσο για υφιστάμενους επιχειρηματίες του χώρου όσο και για νέους επενδυτές.

Διανύουμε μια εποχή που το Franchising (δικαιοχρησία) αποτελεί τον πιο δυναμικό τρόπο ανάπτυξης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων αφού εξασφαλίζει μέσω μελετημένου σχεδιασμού τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του επενδυμένου κεφαλαίου του επιχειρηματία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αποφυγή λανθασμένων επιλογών επιχειρηματικής πορείας.

Δεδομένης της επιτυχημένης πορείας και της διαρκούς επέκτασης του δικτύου YAVA και λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το YAVA Franchising System, το οποίο είναι ένα πλήρες πακέτο εκχώρησης δικαιωμάτων ίδρυσης και λειτουργίας χώρων εκγύμνασης και ψυχαγωγίας, υπό την επωνυμία YAVA FITNESS CENTERS, οι οποίοι λειτουργούν κάτω από αυστηρές προδιαγραφές, υποστήριξη και έλεγχο της διακεκριμένης ομάδας του YAVA Franchising system.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@yava.gr ώστε να συζητήσουμε διεξοδικά τις δυνατότητες και τις προοπτικές της συνεργασίας μας.